http://www.markfjall.se

Akuttandvård

Vid akuta tandbesvär är vår klinik redo att hjälpa dig. Vårt erfarna team erbjuder snabb och effektiv tandvård för att lindra smärta och återställa din tandhälsa. Kontakta oss omedelbart för att boka tid och få den hjälp du behöver.

Tandimplantat

Återfå ett naturligt leende och tuggförmåga med tandimplantat. Våra erfarna tandläkare erbjuder skräddarsydda lösningar för att återställa ditt leende och självförtroende.
Kontakta oss för att lära dig mer om hur tandimplantat kan förbättra din munhälsa.

Lagningar

Behöver du laga en tand? Vår klinik erbjuder högkvalitativ vård med moderna tekniker och material. Kontakta oss idag för att återfå ditt leende.

Rotfyllningar

Rotfyllning är en tandbehandling som utförs för att rädda en tand med skadad eller infekterad nerv. Genom att rensa och fylla hålrummet kan smärta lindras och tanden bevaras. Kontakta oss för professionell bedömning och vård om du behöver en rotfyllning.

Tandblekning

Tandblekning är en populär behandling för att ta bort fläckar och missfärgningar på tänderna, vilket ger ett ungdomligt och strålande utseende.
Du kan välja mellan behandling på kliniken eller hemma med specialanpassade blekningsskenor för att få det resultat du önskar. Kontakta oss för professionell tandblekning och få ett leende att vara stolt över!

Kronor och Broar

Tandkronor och broar återställer tandfunktionen och förbättrar ditt leende genom att ersätta skadade eller förlorade tänder.Kontakta oss för professionell rådgivning och skräddarsydd vård för att avgöra om tandkronor eller broar är rätt för dig.

Bettskenor

Skydda dina tänder mot skador och lindra smärta med en skräddarsydd bettskena, som är avsedd att användas under natten för att motverka tandgnissling och pressning.

Kontakta oss för en konsultation och skräddarsydd vård för att få en bettskena som är anpassad till dina behov och tänder.